Onze samenwerkingspartner Kumari

Kinderdagverblijf Kumari biedt voor- en naschoolse opvang.

 

Hieronder vindt u meer informatie over onze samenwerkingspartner.

 

Kinderdagverblijf Kumari is stevig geworteld in Heeze. Kumari kiest bewust voor: kleinschalig, persoonlijke aandacht, vaste pedagogische medewerkers op de groep en volop buitenspelen in het groen. Onze mooie lokatie aan de rand van het dorp past helemaal bij onze visie.

 

Op deze lokatie bieden wij opvang voor dagopvang (0-4 jaar) en buitenschoolse opvang (4-12 jaar). Daarnaast zijn er plannen om een peutergroep (2-4) te starten onder het dak van de Dirk Heziusschool.  Kinderen worden in de peutergroep voorbereid op de basisschool. Deze opvang is onderdeel van het bredeschool initiatief waarvoor vorig jaar een convenant is afgesloten.

 

Kinderdagverblijf Kumari werkt met een flexibel dagprogramma met vaste patronen. Flexibel door middel van het aanbieden van leerzame, leuke en afwisselende activiteiten.​ Vaste patronen door herkenbare momenten op de dag waarop bijvoorbeeld wordt gegeten of waarop de dag wordt geopend of wordt afgesloten. Hiermee wordt rust en structuur geboden en kinderen ontlenen hieraan veiligheid en vertrouwen. Vaste  breng- en haaltijden spelen in deze structuur een belangrijke rol. 

 

Wij werken steeds in blokken met verschillende thema's zoals bijvoorbeeld lente, zomer, herfst, winter, sinterklaas of kerst. Ook kan er binnen een thema extra aandacht zijn voor bijvoorbeeld familie, het eigen lichaam of dieren.  

 

​U bent van harte welkom op ons kinderdagverblijf! 

 

Voor vragen of een vrijblijvende offerte  kunt u contact opnemen met:

 

Yvonne van den Broek

Kruis 21a 5591 LA Heeze

Tel: 040-2266780

http://www.kumariheeze.nl