Open Dag 22 maart 9.00 - 15.00 uur

AANMELDEN NIEUWE LEERLINGEN VOOR SCHOOLJAAR 2017-2018

Op woensdag 22 maart a.s. vindt op de vier basisscholen in Heeze de jaarlijkse Open Dag plaats. Op die dag kunt u een kijkje nemen in de scholen en worden er rondleidingen verzorgd. Dit is een mooie gelegenheid voor ouders om zich te oriënteren op de toekomstige basisschool voor hun kind. Op deze manier krijgt u een goed beeld van het onderwijs dat de school biedt. U bent van harte welkom, de deuren staan open terwijl de school ‘in bedrijf’ is.

 

Als u de keuze voor een school gemaakt hebt, volgt er een kennismakingsgesprek op de school van uw voorkeur. Samen met de school wordt dan gekeken naar wat uw kind nodig heeft en wat de school kan bieden. Op deze manier zorgen we samen voor een goede start van uw kind. Vervolgens vult u het aanmeldformulier in. Binnen zes weken ontvangt u van school bericht of uw kind is ingeschreven.

 

Wordt uw zoon of dochter vóór 1 oktober 2018 vier jaar, kom dan langs op onze Open Dag om sfeer te proeven en informatie op te doen. Ook op de websites van de scholen kunt u al veel informatie vinden. Bent u verhinderd op 22 maart, dan kunt u altijd nog een andere afspraak maken. Neemt u daarvoor dan even contact op met de school.

 

De Open Dag op 22 maart 2017 is van 9.00-15.00 uur