Marcel Sijmons

Leerkracht groep 7

marcel.sijmons AT eenbes DOT nl

Ik woon samen met mijn vrouw en 2 kinderen in Geldrop. Sinds het schooljaar 2014-2015 ben ik werkzaam op onze school en sta sindsdien in groep 7. Vanaf schooljaar 2020-2021 sta ik voor groep 8. Hiervoor heb ik gewerkt in Mierlo en Geldrop in de groepen 4, 5, 6/7, en 8.

Ik ben in 2008 afgestudeerd aan Hogeschool de Kempel in Helmond. Ik heb daar de verkorte deeltijdopleiding tot leerkracht in het basisonderwijs gevolgd. Daarna heb ik mijn gymbevoegdheid gehaald.

Mijn motto is “Play, learn en grow together”. Samen als groep spelen, leren en groeien naar unieke personen die zich in de toekomstige maatschappij verder kunnen ontwikkelen.

Samen met alle leerkrachten en ondersteunend personeel zorg ik ervoor dat onze kinderen zich in een veilige leeromgeving omgeving kunnen ontwikkelen op hun eigen niveau.

Mijn hobby’s zijn lezen, wandelen, fietsen en zo nu en dan heerlijk op de bank genieten van een goede film op televisie. Daarnaast vind ik het heerlijk om samen met mijn kinderen en vrouw  dingen te ondernemen.