Lisa van den Nieuwenhof

Leerkracht groep 8

lisa.vandennieuwenhof AT eenbes DOT nl

Een aantal jaar geleden ben ik afgestudeerd aan de opleiding HRM. Na twee jaar werken in de commerciële branche merkte ik dat ik dit niet meer iedere dag met veel plezier deed.

Ik heb toen gekozen om weer opnieuw naar school te gaan, zodat ik een beroep kon uitoefenen waar ik écht gelukkig van zou worden. Zo gezegd, zo gedaan. Ik meldde me aan bij de PABO-deeltijd en studeerde na twee jaar af.  In 2018 ben ik begonnen met werken op deze school en sinds 2020 sta ik zelfstandig voor de groep. Én ik ga voortaan elke dag met heel veel plezier naar mijn werk!

Ik vind het namelijk heel erg leuk dat kinderen zo spontaan zijn en dat ik ze help in hun ontwikkeling.  Ik vind ik het op de eerste plaats belangrijk dat kinderen plezier hebben op school en plezier hebben in leren.

Dit vind ik een belangrijke voorwaarde voor een goede verwerking van de leerstof.

Ik heb heel veel zin in dit schooljaar en als er vragen zijn mag je me altijd even opzoeken.