Eddie Arts

Leerkracht groep 1-2 B, 4 en 7

eddie.arts AT eenbes DOT nl

Ik werk sinds 2001 in het onderwijs. Eerst voor de klas in Eindhoven en later op de Dirk Hezius. In al die jaren heb ik verschillende groepen gehad. In de midden en in de bovenbouw. Daar heb ik met plezier gezien hoe kinderen een eigen individu worden. De school is een plek waar kinderen en volwassenen zich ontwikkelen. Het geeft mij veel voldoening om te merken dat ik aan deze groei mag meewerken.

In de klas vind ik veiligheid belangrijk. Een fout mag iedereen maken als je daar van leert. Ook is het belangrijk dat we iedere dag een keer hebben kunnen lachen. Dit kan door een flauwe mop, of door het leren van een handigheidje, waarmee de kinderen de ouders eindelijk eens een keer te slim af kunnen zijn.