Carlijn van de Ven

Leerkracht groep 5

carlijn.vandeven AT eenbes DOT nl

Hallo, mijn naam is Carlijn van de Ven.  

 

Van kinds af aan heb ik mezelf voorgenomen om leerkracht te worden en sinds 2008 mag ik gelukkig ook daadwerkelijk kinderen helpen bij hun ontwikkeling. Na mijn PABO opleiding heb ik mijn diploma voor vakleerkracht bewegingsonderwijs en de master special educational needs  met profiel gespecialiseerde leerkracht gehaald. 

  

Sinds 2013 ben ik werkzaam op Basisschool Dirk Hezius. Er hangt hier een fijne open sfeer op school. Door het enthousiasme van de kinderen krijg ik veel energie en zin om met ze dingen te ontdekken en te leren.  Ik vind het dan ook erg fijn om naar mijn werk te gaan. 

  

Ik heb een enige tijd bij de kleuters gestaan. Het werken met kleuters was voor mij erg inspirerend. De kinderen gaan helemaal op in een thema en zijn heerlijk zichzelf.  

Altijd dezelfde groep is niets voor mij. Sinds schooljaar 2020-2021 ben ik dan ook leerkracht voor middenbouw groepen. Het leuke aan deze leeftijd is dat de kinderen wat zelfstandiger zijn, maar ook de leerkracht nog nodig hebben. De manier van lesgeven is totaal anders, maar zeker net zo leuk. 

 

Naast school ben ik druk met mijn gezin, wandelen, zingen of ben ik gezellig met vriendinnen samen een dagje weg. Met mijn man Willem en kinderen Tessel en Silke ga ik graag op pad om de wereld te ontdekken. 

Naar overzicht