Sponsorloop

Vrijdag 23 juni 2017 is er op de Eenbes Brede School Dirk Hezius weer een goede doelen actie!

 

De school organiseert ieder jaar een actie om de kinderen op de Filippijnen te steunen. Het geld dat we met die actie inzamelen gaat in zijn geheel naar een project aldaar. Met dit geld kunnen kinderen hun schoolopleiding afmaken. Zr. Louisa is al jaren onze contactpersoon. We zullen de komende dagen extra aandacht besteden aan het leven in de Filippijnen, zodat de kinderen betrokken raken en leren dat veel kinderen niet zo leven en wonen als in ons land. 

Vrijdag 23 juni houden we een sponsorloop. De kinderen gaan rondjes rond het schoolgebouw lopen. Het aantal rondjes, dat de kinderen gelopen hebben, wordt bijgehouden. Wij zouden het erg op prijs stellen als u de leerlingen van tevoren al zou willen sponsoren. U kunt de leerlingen per rondje steunen. Ook kunt u eventueel een vast bedrag invullen zodat u na afloop niet voor verrassingen komt te staan. Op het inschrijfformulier kunt u uw naam en adres  en het gewenste bedrag invullen. 

Vanaf vrijdag 23 juni kunt u de ‘rondjesloper’ bij u aan de deur terugverwachten. Op het formulier staat dan aangeven hoeveel rondjes de leerling uiteindelijk gelopen heeft en weet u welk bedrag u mag betalen.

Alvast heel hartelijk bedankt voor uw medewerking. U bent natuurlijk ook van harte welkom om te komen aanmoedigen:

vrijdag 23 juni van 11.00 uur – 12.00 uur.

Mocht u vragen hebben, kunt u altijd terecht bij de Eenbes Brede School Dirk Hezius

(vraagt u dan naar Henny, Eddie of Tineke).